Online academie laten maken

Header academie mobiel
Je hebt een prachtige training ontwikkeld, alles is klaar. De content is geschreven, je hebt filmpjes gemaakt. Nu moet je alleen nog even die online academie bouwen. Even? Ja toch? Of toch niet? Nee, dat doe je niet even. Zeker als je niet alle kennis in huis hebt, kost het bouwen van een academie je heel veel tijd. Tijd die je ook heel goed kan investeren in het werven van klanten. Die training heb je toch niet voor niets ontwikkeld? Als jij klanten gaat werven, bouw ik die academie voor je. Of je nu veel functionaliteiten wilt of een eenvoudigere academie. Ik bouw de academie die voldoet aan jouw wensen.

Jouw academie met LearnDash

Samen bekijken we wat jij nodig hebt. Wat zijn jouw wensen en wat zijn de mogelijkheden? LearnDash biedt je veel mogelijkheden en functionaliteiten. 

LearnDash
et|icon_check|N

Ook geschikt voor uitgebreidere trainingen

et|icon_check|N

Ruimte voor oneindig veel trainingen

et|icon_check|N

Toetsen en quizzen toevoegen

et|icon_check|N

Inzicht in de voortgang van je deelnemers

et|icon_check|N

Toekennen van punten, badges en certificaten

Wil je graag gebruik maken van deze functionaliteiten? Dan is een academie met LearnDash een goede keuze.

Heb jij dit allemaal helemaal niet nodig? Dan bouw ik jouw academie volledig in WordPress met het Divi-thema en WP Fusion.

Waar de keuze ook op valt, jouw online academie past altijd binnen jouw huisstijl!

Wat is WP Fusion?

WP Fusion

WP Fusion zorgt voor een naadloze verbinding tussen de verschillende systemen. Van de verkoop op je webshop tot en met de toegang van jouw trainingen en het vrijgeven van de modules of lessen, WP Fusion regelt het! Stiekem is dit dan ook het grote geheim achter de automatisering van jouw academie. Voeg daar ActiveCampaign / MailBlue aan toe en het pakket is compleet. Jouw academie draait zonder dat jij er omkijken naar hebt! Zo heb jij voldoende tijd om een nieuwe training te ontwikkelen en nieuwe klanten binnen te halen.

Wat kost een online academie?

Voor een online academie is geen vaste prijs noemen. Jouw online academie wordt op maat gebouwd. De kosten zijn volledig afhankelijk van jouw wensen, behoeften en de grootte van jouw online academie. Gaat het om 1 training met 10 modules / lessen of meerdere trainingen? Van welke functionaliteiten wil je gebruik maken? Kortom, de prijs is afhankelijk van meerdere factoren. 

Vanaf € 1.150,- kan ik een online academie voor je bouwen. Voor deze prijs bouw ik voor jou een “kale” academie. Een lifetime licentie voor Divi (t.w.v. $ 249,-) zit al bij de prijs is.  Daarnaast zijn de licentiekosten voor LearnDash en/of WP Fusion én onderhoud en pechhulp voor 1 jaar inbegrepen. De basis en techniek van jouw online academie staat dan. Jouw online academie bevat nog geen content.

Mijn werkwijze

We plannen een afspraak, fysiek, telefonisch of online, om te bespreken wat jouw wensen zijn. Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte. Nadat je deze hebt geaccordeerd kunnen we aan de slag. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je ontvangt van mij een vragenlijst om er zeker van te zijn dat ik alle gegevens heb die ik nodig heb. Jij levert binnen de afgesproken tijd alle content aan die er nodig is om jouw academie te kunnen bouwen. Ik stuur jou een eerste opzet zodat jij kunt kijken wat je ervan vindt. Ga je akkoord? Dan bouw ik jouw hele academie en volgen er twee correctierondes. Wil je na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 65,00 (excl. btw) of kan je een strippenkaart aanschaffen.

Online leeromgeving

Wat anderen over mij zeggen

Als je op zoek bent naar iemand die zeer secuur is, een uitgebreide know-how heeft en vol enthousiasme zit, dan kan ik je maar één ding zeggen: kies voor Anneloes!

Met Anneloes heb je echt een topper te pakken in alle vlakken die zij aanbiedt. Zij zet zich voor de volle 100% in, denkt proactief mee en is zeer leergierig. Hierdoor heeft ze zich vele specialismes eigen gemaakt en is zij met uitstek dé technische assistant waar je naar op zoek bent.

Al vanaf het begin van onze opleiding zijn wij buddy’s en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Ze staat voor je klaar, houdt van sparren en is altijd positief. Ze kent geen ‘kan niet’, maar komt met een oplossing hoe het wel kan.

Dus bij deze nogmaals: kies voor Anneloes, daar krijg je geen spijt van!

Evelien van Gestel

OER Support