Ervaringen

Header ervaringen mobiel

Wat anderen over mij zeggen

Aanvankelijk dachten we de salespagina en het online platform van onze cursus ‘Hoe word je succesvol freelance journalist?’ zelf wel even te kunnen maken. Dat bleek een grote misvatting. We waren maanden bezig geweest met de inhoud, en nu kwamen we op een punt dat onze kennis en kunde ver oversteeg. Paniek brak uit!

Dankzij ChatGPT kwamen we op de term technisch VA en de volgende zoekopdracht leidde ons naar Anneloes. We kunnen kort zijn: Anneloes heeft ons gered!

Met een stralend humeur heeft ze zowel de salespagina, de online academie als de mailfunnel voor ons gemaakt. De samenwerking was soepel en flexibel, en de communicatie verliep vlekkeloos. Anneloes is een harde werker.

Onze cursus bleek veel omvattender te zijn dan we aanvankelijk hadden gedacht en zonder mopperen heeft Anneloes stug doorgewerkt (zelfs vanaf Bonaire!) om onze deadline te halen.

We zijn dolblij met Anneloes en bevelen haar bij iedereen aan die niet al te technisch is aangelegd.

Barbara van Beukering & Milou Deelen

Deel&Beuk

Mijn vorige Technische VA, waar ik heel blij mee was, stopte een jaar geleden haar ondersteuningswerkzaamheden omdat zij zich volledig ging richten op het opleiden van Technische VA’s. Dat was even slikken, want ik ben iemand die op technisch vlak graag ontzorgt wil worden, mijn eigen ideeën graag technisch vertaald ziet en bij problemen graag snel en goed geholpen wil worden. Ook hou ik ervan dat er met me meegedacht wordt.

‘Weet jij een Technisch VA die ook heel goed is en die aan mijn -best hoge- eisen kan voldoen?’ vroeg ik mijn vorige VA. ‘Jazeker, Anneloes Rotteveel!’ was haar antwoord. Na een kennismakingsgesprek, waarin we al direct een klik hadden, ben ik met Anneloes in zee gegaan. Wat een goed besluit was dat.

Anneloes is een sprankelende persoonlijkheid, zeer klantgericht, technisch heel vaardig en creatief. Ze verrast me regelmatig met initiatieven waardoor technische dingen makkelijker gaan of mooier op mijn website staan. Ze ontzorgt me op technisch vlak en bij problemen helpt ze me snel en goed. Ook staat ze altijd open om te sparren en mee te denken, als ik daar behoefte aan heb. Anneloes overtreft met haar dienstverlening mijn verwachtingen.

Ik ben heel blij bent met Anneloes, heel tevreden over haar dienstverlening en ik gun iedereen zo’n goede Technisch VA als Anneloes. Dus ben je op zoek naar een Technisch VA …

Ed Bos

Bos Coaching

Als je op zoek bent naar iemand die zeer secuur is, een uitgebreide know-how heeft en vol enthousiasme zit, dan kan ik je maar één ding zeggen: kies voor Anneloes!

Met Anneloes heb je echt een topper te pakken in alle vlakken die zij aanbiedt. Zij zet zich voor de volle 100% in, denkt proactief mee en is zeer leergierig. Hierdoor heeft ze zich vele specialismes eigen gemaakt en is zij met uitstek dé technische assistant waar je naar op zoek bent.

Al vanaf het begin van onze opleiding zijn wij buddy’s en hier heb ik geen seconde spijt van gehad. Ze staat voor je klaar, houdt van sparren en is altijd positief. Ze kent geen ‘kan niet’, maar komt met een oplossing hoe het wel kan.

Dus bij deze nogmaals: kies voor Anneloes, daar krijg je geen spijt van!

Evelien van Gestel

OER Support

Ik heb Anneloes leren kennen als een enthousiaste, oplossingsgerichte maar vooral ook professionele sparringpartner. Zij heeft mij enorm geholpen met de (technische) puntjes op de i te zetten voor mijn website en ook hoe ik deze goed (zelf) kan onderhouden. Naast haar enorme kennis en ervaring op het gebied van technische ondersteuning, is het vooral haar persoonlijke aanpak en fijne communicatie en wat ik erg prettig vond. Ze denkt proactief mee en schakelt snel zodat je ook snel weer verder kunt. Echt super fijn om met haar samen te werken, en nog steeds! 😉 Echt een topper!

Inge Schiks

VAbyInge

De samenwerking met Anneloes loopt erg prettig. Ze denkt mee en schakelt snel.

Het is fijn dat ze het technische regelwerk voor mijn websites en online academie uit handen neemt.

Irene Kersten

Rust na Impact

Onze samenwerking is makkelijk. Ongedwongen, duidelijk, en geen overbodige ballast.
Beetje van; “Ik wil dit” en “Mooi, ik kan dat!”
Daarbij zul jij altijd extra advies of opties aandragen.

Ik vind je prettig in de omgang. Je hanteert een marktconforme goeie prijs. Bent duidelijk over alles en we weten elkaar te vinden.
Dat is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Daar houd ik van.

Monique Verhoef-Wolst

ME Support

Anneloes is echt een topper! Ik ben heel blij met onze samenwerking omdat ze altijd snel reageert, echt meedenkt en mij zo veel technisch regelwerk uit handen geeft. Ze doet er echt alles aan om me te helpen en draait er niet omheen maar zegt waar het op staat. Daarnaast is ze altijd vrolijk als we bellen, ik word er blij van! Geen ‘u vraagt, wij draaien’ maar ‘U vraagt, wij denken mee over de meest slimme oplossing en dan draaien wij pas’. Ik raad het je zeker aan om met haar samen te werken.

Emmy van Thiel

Make Ideas Work

Ik werk inmiddels alweer 3 jaar samen met Anneloes en dat bevalt supergoed! Zij zorgt ervoor dat ik me kan focussen op de inhoud van mijn werk en dat mijn website, webshop, online leeromgeving en mailflows doen wat ze moeten doen. Als er aanpassingen nodig zijn of ik weer iets nieuws wil lanceren dan denkt Anneloes met me mee en maakt zaken nog slimmer, mooier of eenvoudiger dan ik zelf had bedacht. Anneloes levert kwaliteit, reageert snel op verzoeken en communiceert helder. We wonen ruim 200 kilometer van elkaar maar dat is nooit een belemmering geweest voor een fijne samenwerking. Ik waardeer Anneloes persoonlijke betrokkenheid bij mij en mijn bedrijf en hoop nog lang met haar te kunnen samenwerken.

Wil je meer halen uit jouw website, ga je aan de slag met weggevers of een online academie, dan beveel ik Anneloes van harte aan!

Neeltje Huvenaars

Raad en Respons

Mijn website had ik klaar, maar ik had nog wat vragen over de veiligheid en een analyse-tool. Anneloes was snel beschikbaar en heeft me vakkundig geholpen. Ze heeft me er ook in meegenomen en meteen aangegeven hoe ik het zelf verder kan doen/onderhouden.

Anneloes is een fijn iemand om mee te communiceren, die weet waar ze het over heeft, vriendelijk is, met je meedenkt, je feedback geeft en iemand die afspraken nakomt.

Iedereen die technische ondersteuning nodig heeft, zal ik zéker naar Anneloes doorverwijzen!

Bianca van Vlijmen

Vlijmscherp Business Support

Ik heb Anneloes leren kennen via onze gezamenlijke opleiding.

Zij is echt heel fijn om mee te werken, het maken van een website in WordPress heeft weinig geheimen voor haar. En met het Divi thema kan ze heel goed uit de voeten. Als ik een vraag had, kon ze daar snel op in spelen en ze kan het ook heel goed uitleggen!

Kortom als je een mooie, professionele website wil dan is Anneloes een echte aanrader!!

Jolanda Kwaak

Office DiVa

Anneloes viel tijdens haar deelname aan mijn Technisch VA opleiding op vanwege haar uitgesproken visie en haar bereidheid om die met mij te delen.

Toen ik iemand zocht om me te ondersteunen bij het bieden van support aan de deelnemers van de opleiding, hoefde ik dan ook niet lang na te denken en vroeg ik haar om deel uit te maken van mijn team.

Inmiddels maakt Anneloes al 3 jaar deel uit van mijn team, waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben. Ze werkt zelfstandig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel; ik kan echt op haar bouwen.

Anneloes is intelligent, bezit veel kennis over online systemen en duikt in de materie als ze ergens geen direct antwoord op heeft.

Als je op zoek bent naar een topper op het gebied van de techniek achter een online aanbod, kan ik Anneloes zeker aanbevelen.

Wendy de Kivit-van den Bersselaar

Natuurlijk Online

Mijn teksten voor de website waren klaar maar hoe bouw je nu een website?
Ik had werkelijk geen idee hoe ik dat moest doen.

Via Social Media heb ik een oproep geplaatst en daarin werd o.a. Anneloes aanbevolen.
Ik heb de verschillende websitebouwers met elkaar vergeleken maar voor mij sprong Anneloes eruit en ik heb haar benaderd.
We hebben een afspraak gemaakt en er was een goede klik.

Zelf dacht ik dat een websitebouwer bij mij in de buurt moest wonen zodat we konden overleggen maar dat is bij Anneloes niet nodig.
Zij voelt uitstekend aan wat je wilt en wat er bij je past.

Ik ben ontzettend blij dat Anneloes mijn website heeft gebouwd want door haar ervaring attendeerde zij mij op dingen, waar ik zelf nooit aan zou hebben gedacht.

Waar ik dacht dat ik eigenlijk al helemaal klaar was voor mijn website, moest ik toch nog even aan de slag om over bepaalde dingen na te denken en nog beter te maken.

Gelukkig maar, want anders was de website niet zo goed en mooi geworden als hij nu is.
Ook vanuit mijn omgeving en van klanten krijg ik hele positieve reacties.

Ik ben trots op mijn mooie website en ik kan iedereen van harte aanbevelen om de website door Anneloes te laten bouwen.

Gretha Meijer

Eigen Taal In Beeld

Ik zocht een VA die van een uitdaging houdt, want ik had een klus die door vele VA’s werd afgewezen. Het zou te moeilijk zijn, onbekend terrein. Anneloes werd super enthousiast en wilde de uitdaging graag aangaan.

Het contact was erg prettig, snelle reacties. Anneloes denkt mee en weet van aanpakken, super fijn! Ze speelt goed in op wat je nodig hebt.

Ze gaf ook een kijkje achter de schermen, waardoor ik processen nu ook zelf snap. Als control freak houd ik dingen graag zelf in handen, maar ik vertrouwde Anneloes volledig.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Vivian Schroën

Vivo Dutch

Voor mijn Engelstalige website had ik een VA nodig die bij mij past, met mij mee denkt, van doorpakken houdt, flexibel en secuur is. Via mijn vorige VA ben ik bij Anneloes terecht gekomen.

Anneloes heb ik leren kennen als een enthousiaste dame die veel kennis heeft en met plezier voor je aan de slag gaat. Ze denkt met je mee en adviezen hoe je bijvoorbeeld Active Campaign nog beter in kan richten, zodat het ook echt voor je werkt.

Anneloes zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat ze alles heeft getest zodat het werkt. Dat is de kwaliteit waar ik op zoek naar was. Anneloes heeft deze vaardigheden allemaal.

Wil je ontzorgt worden zodat jij je op jouw eigen business kan richten, dan kan ik je aanraden om contact op te nemen met Anneloes. Ze is echt een topper, communicatief sterk, werkt adequaat en denkt met je mee in oplossingen.

Chantal van den Broek

Empower Yourself coach

Ik heb Anneloes gevonden via de VA match Facebookgroep. Toen ik aan mijn eigen website begon had ik honderden ideeën en was ik ook al zelf aan de slag gegaan. Ik wist hoe Divi werkte, maar in de praktijk miste de website een sparkle. Anneloes begreep direct wat ik bedoelde en ging aan de slag. Ze paste mijn pagina’s zo aan dat er wat meer dynamiek in mijn website kwam en deed dit op een efficiënte en snelle manier. Het contact met Anneloes verliep super.

Lisanne de Vries

Ownyourgoals