Over mij

Header over mij mobiel

Wie is Anneloes, de vrouw achter Fair Dinkum Support?

Waarom doe ik wat ik doe en hoe kan ik jou helpen?

Als klein meisje zat ik al achter het bureau van mijn ouders. Gewapend met typ- en rekenmachine runde ik mijn eigen bedrijf. Het zat er al vroeg in. Ik regelde mijn eigen zaakjes wel en zorgde dat altijd alles tiptop in orde was. Zowel privé als op school. Het geeft mij rust als alles goed geregeld is, overzichtelijk en gestructureerd. Ik weet waar ik aan toe ben. Die rust, overzicht en structuur gun ik jou ook.

Ja, ik word blij van overzicht, structuur en techniek! Anderen technisch ondersteunen, plannen en organiseren blijkt in mijn bloed te zitten. De keuze voor de opleiding MEAO Directiesecretaresse / Managementassistent was destijds dan ook geen onverwachte keuze. En dat ik dit later zowel zakelijk als privé probeerde te combineren met techniek een logische aanvulling.

Na verschillende secretaresse functies in de wereld van organisatieadvies,
hr-advies en onderwijs heb ik er in 2020 voor gekozen om mijn gevoel te volgen. In vrijwel alle functies deed ik dingen waar ik niet blij van werd en kon ik niet alles uit mijzelf halen wat ik in mij heb. En doen wat ik ook leuk vind, bezig zijn met techniek. Dat moet toch anders kunnen? Het werd tijd om mijn ideale baan te creëren. Dát is hoe Fair Dinkum Support is ontstaan.

Als Technisch VA zet ik mijn kennis en expertise in om ondernemers te helpen met de technische kant van hun bedrijf. Doen waar ik goed in ben én wat ik leuk vind. Het is mijn doel om jou de tijd en ruimte te geven om te groeien, succes te creëren en te laten doen waar jij goed in bent. Want dat is toch wat we allemaal het liefste doen? Hoe fijn is het als je kunt focussen op je core business en kunt uitbesteden waar je minder blij van wordt en geen tijd voor hebt? Het levert je ook nog eens meer klanten en meer omzet op!

Ik hou ervan jou te ontzorgen door jouw technische zaken te regelen.
Ik zorg ervoor dat het goed komt!

|

Wil je snel gaan, ga alleen.
Wil je ver komen, ga samen

– Keniaans gezegde –

Anneloes is geboren in 1981 en getogen in Huissen. Na 18 jaar heeft zij Huissen verruild voor Groningen vanwege studie en de liefde. Twee jaar later werd het Groningse verruild voor Friesland. Ondertussen is zij ruim 20 jaar woonachtig in Friesland. Tegenwoordig woont zij met haar zoons in Heerenveen. In 2006 werd zij moeder van een zoon, in 2010 volgde een tweede zoon.

Anneloes is een bezig bijtje. Zij houdt van sport; hardlopen, mountainbiken en snowboarden. Voor de nodige rust leest zij een boek, pakt zij de haaknaald of stapt zij op de motor. Zij kan niet zonder koffie. Wat haar blij maakt is familie en vrienden, gezelligheid, een avondje wijnen met vrienden, een weekendje weg, buiten zijn en een goede film of serie vanaf de bank.

Anneloes heeft een voorliefde voor Australië. Ontstaan toen zij er ooit voor school een werkstuk over maakte. In 2003 en 2013 ging zij in Australië op avontuur maar is er nog lang niet uitgekeken. De liefde voor Australië komt terug in o.a. de naam van haar bedrijf en het logo.

Wat anderen over mij zeggen

Mijn vorige Technische VA, waar ik heel blij mee was, stopte een jaar geleden haar ondersteuningswerkzaamheden omdat zij zich volledig ging richten op het opleiden van Technische VA’s. Dat was even slikken, want ik ben iemand die op technisch vlak graag ontzorgt wil worden, mijn eigen ideeën graag technisch vertaald ziet en bij problemen graag snel en goed geholpen wil worden. Ook hou ik ervan dat er met me meegedacht wordt.

‘Weet jij een Technisch VA die ook heel goed is en die aan mijn -best hoge- eisen kan voldoen?’ vroeg ik mijn vorige VA. ‘Jazeker, Anneloes Rotteveel!’ was haar antwoord. Na een kennismakingsgesprek, waarin we al direct een klik hadden, ben ik met Anneloes in zee gegaan. Wat een goed besluit was dat.

Anneloes is een sprankelende persoonlijkheid, zeer klantgericht, technisch heel vaardig en creatief. Ze verrast me regelmatig met initiatieven waardoor technische dingen makkelijker gaan of mooier op mijn website staan. Ze ontzorgt me op technisch vlak en bij problemen helpt ze me snel en goed. Ook staat ze altijd open om te sparren en mee te denken, als ik daar behoefte aan heb. Anneloes overtreft met haar dienstverlening mijn verwachtingen.

Ik ben heel blij bent met Anneloes, heel tevreden over haar dienstverlening en ik gun iedereen zo’n goede Technisch VA als Anneloes. Dus ben je op zoek naar een Technisch VA …

Ed Bos

Bos Coaching

Ik zocht een VA die van een uitdaging houdt, want ik had een klus die door vele VA’s werd afgewezen. Het zou te moeilijk zijn, onbekend terrein. Anneloes werd super enthousiast en wilde de uitdaging graag aangaan.

Het contact was erg prettig, snelle reacties. Anneloes denkt mee en weet van aanpakken, super fijn! Ze speelt goed in op wat je nodig hebt.

Ze gaf ook een kijkje achter de schermen, waardoor ik processen nu ook zelf snap. Als control freak houd ik dingen graag zelf in handen, maar ik vertrouwde Anneloes volledig.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Vivian Schroën

Vivo Dutch

Voor mijn Engelstalige website had ik een VA nodig die bij mij past, met mij mee denkt, van doorpakken houdt, flexibel en secuur is. Via mijn vorige VA ben ik bij Anneloes terecht gekomen.

Anneloes heb ik leren kennen als een enthousiaste dame die veel kennis heeft en met plezier voor je aan de slag gaat. Ze denkt met je mee en adviezen hoe je bijvoorbeeld Active Campaign nog beter in kan richten, zodat het ook echt voor je werkt.

Anneloes zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat ze alles heeft getest zodat het werkt. Dat is de kwaliteit waar ik op zoek naar was. Anneloes heeft deze vaardigheden allemaal.

Wil je ontzorgt worden zodat jij je op jouw eigen business kan richten, dan kan ik je aanraden om contact op te nemen met Anneloes. Ze is echt een topper, communicatief sterk, werkt adequaat en denkt met je mee in oplossingen.

Chantal van den Broek

Empower Yourself coach