Over mij

Header over mij mobiel

Wie is Anneloes, de vrouw achter Fair Dinkum Support?

Waarom doe ik wat ik doe en hoe kan ik jou helpen?

Als klein meisje zat ik al achter het bureau van mijn ouders. Gewapend met typ- en rekenmachine runde ik mijn eigen bedrijf. Het zat er al vroeg in. Ik regelde mijn eigen zaakjes wel en zorgde dat altijd alles tiptop in orde was. Zowel privé als op school. Het geeft mij rust als alles goed geregeld is, overzichtelijk en gestructureerd. Ik weet waar ik aan toe ben. Die rust, overzicht en structuur gun ik jou ook.

Ja, ik word blij van overzicht, structuur en techniek! Anderen technisch ondersteunen, plannen en organiseren blijkt in mijn bloed te zitten. De keuze voor de opleiding MEAO Directiesecretaresse / Managementassistent was destijds dan ook geen onverwachte keuze. En dat ik dit later zowel zakelijk als privé probeerde te combineren met techniek een logische aanvulling.

Na verschillende secretaresse functies in de wereld van organisatieadvies,
hr-advies en onderwijs heb ik er in 2020 voor gekozen om mijn gevoel te volgen. In vrijwel alle functies deed ik dingen waar ik niet blij van werd en kon ik niet alles uit mijzelf halen wat ik in mij heb. En doen wat ik ook leuk vind, bezig zijn met techniek. Dat moet toch anders kunnen? Het werd tijd om mijn ideale baan te creëren. Dát is hoe Fair Dinkum Support is ontstaan.

Als Technisch VA zet ik mijn kennis en expertise in om ondernemers te helpen met de technische kant van hun bedrijf. Doen waar ik goed in ben én wat ik leuk vind. Het is mijn doel om jou de tijd en ruimte te geven om te groeien, succes te creëren en te laten doen waar jij goed in bent. Want dat is toch wat we allemaal het liefste doen? Hoe fijn is het als je kunt focussen op je core business en kunt uitbesteden waar je minder blij van wordt en geen tijd voor hebt? Het levert je ook nog eens meer klanten en meer omzet op!

Ik hou ervan jou te ontzorgen door jouw technische zaken te regelen.
Ik zorg ervoor dat het goed komt!

|

Wil je snel gaan, ga alleen.
Wil je ver komen, ga samen

– Keniaans gezegde –

Anneloes is geboren in 1981 en getogen in Huissen. Na 18 jaar heeft zij Huissen verruild voor Groningen vanwege studie en de liefde. Twee jaar later werd het Groningse verruild voor Friesland. Ondertussen is zij ruim 20 jaar woonachtig in Friesland. Tegenwoordig woont zij met haar zoons in Heerenveen. In 2006 werd zij moeder van een zoon, in 2010 volgde een tweede zoon.

Anneloes is een bezig bijtje. Zij houdt van sport; hardlopen, mountainbiken en snowboarden. Voor de nodige rust leest zij een boek, pakt zij de haaknaald of stapt zij op de motor. Zij kan niet zonder koffie. Wat haar blij maakt is familie en vrienden, gezelligheid, een avondje wijnen met vrienden, een weekendje weg, buiten zijn en een goede film of serie vanaf de bank.

Anneloes heeft een voorliefde voor Australië. Ontstaan toen zij er ooit voor school een werkstuk over maakte. In 2003 en 2013 ging zij in Australië op avontuur maar is er nog lang niet uitgekeken. De liefde voor Australië komt terug in o.a. de naam van haar bedrijf en het logo.

Wat anderen over mij zeggen

Aanvankelijk dachten we de salespagina en het online platform van onze cursus 'Hoe word je succesvol freelance journalist?' zelf wel even te kunnen maken. Dat bleek een grote misvatting. We waren maanden bezig geweest met de inhoud, en nu kwamen we op een punt dat onze kennis en kunde ver oversteeg. Paniek brak uit!

Dankzij ChatGPT kwamen we op de term technisch VA en de volgende zoekopdracht leidde ons naar Anneloes. We kunnen kort zijn: Anneloes heeft ons gered!

Met een stralend humeur heeft ze zowel de salespagina, de online academie als de mailfunnel voor ons gemaakt. De samenwerking was soepel en flexibel, en de communicatie verliep vlekkeloos. Anneloes is een harde werker.

Onze cursus bleek veel omvattender te zijn dan we aanvankelijk hadden gedacht en zonder mopperen heeft Anneloes stug doorgewerkt (zelfs vanaf Bonaire!) om onze deadline te halen.

We zijn dolblij met Anneloes en bevelen haar bij iedereen aan die niet al te technisch is aangelegd.

Barbara van Beukering & Milou Deelen

Deel&Beuk

De samenwerking met Anneloes loopt erg prettig. Ze denkt mee en schakelt snel.

Het is fijn dat ze het technische regelwerk voor mijn websites en online academie uit handen neemt.

Irene Kersten

Rust na Impact

Onze samenwerking is makkelijk. Ongedwongen, duidelijk, en geen overbodige ballast.
Beetje van; "Ik wil dit" en "Mooi, ik kan dat!"
Daarbij zul jij altijd extra advies of opties aandragen.

Ik vind je prettig in de omgang. Je hanteert een marktconforme goeie prijs. Bent duidelijk over alles en we weten elkaar te vinden.
Dat is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Daar houd ik van.

Monique Verhoef-Wolst

ME Support

Anneloes viel tijdens haar deelname aan mijn Technisch VA opleiding op vanwege haar uitgesproken visie en haar bereidheid om die met mij te delen.

Toen ik iemand zocht om me te ondersteunen bij het bieden van support aan de deelnemers van de opleiding, hoefde ik dan ook niet lang na te denken en vroeg ik haar om deel uit te maken van mijn team.

Inmiddels maakt Anneloes al 3 jaar deel uit van mijn team, waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben. Ze werkt zelfstandig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel; ik kan echt op haar bouwen.

Anneloes is intelligent, bezit veel kennis over online systemen en duikt in de materie als ze ergens geen direct antwoord op heeft.

Als je op zoek bent naar een topper op het gebied van de techniek achter een online aanbod, kan ik Anneloes zeker aanbevelen.

Wendy de Kivit-van den Bersselaar

Natuurlijk Online