WordPress website laten maken

Een hele nieuwe website?

Jouw bedrijf verdient het om een mooie professionele website te hebben. Een goede website is meer dan een online visitekaartje. Kost het zelf bouwen van je website je te veel tijd of lukt het je niet? Een professionele website laten bouwen met WordPress is voor jou de oplossing. Ik bouw voor jou, of help jou met het bouwen van, een professionele WordPress website. WordPress is een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) en geeft je de mogelijkheid om ook zelf teksten en afbeeldingen op je website te wijzigen

Of alleen een nieuw jasje?

Als je al een WordPress website hebt, dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een upgrade. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Samen bekijken we wat jouw wensen zijn en wat er nodig is om jouw website weer helemaal van deze tijd te maken.

Een goede website is meer dan een online visitekaartje

Bij het bouwen van jouw WordPress website let ik op de volgende punten:

Gebruikerservaring

Vormgeving en opmaak

Leesbaarheid van je teksten

Snelheid van je website

Beveiliging van je website

Technische- en zoekmachine optimalisatie

Pakketten en prijzen WordPress website

Genoemde pakketprijzen zijn exclusief hosting en domein, onderhoud, logo, teksten en afbeeldingen.

De licentiekosten voor de optimalisatieplugin WP Rocket zijn het eerste jaar inbegrepen. Daarna betaal je € 45,- per jaar (excl. btw).

Wil je extra functionaliteiten of past jouw website niet binnen een van de genoemde pakketten? Neem even contact met mij op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onderhoud

Voor een veilige en goedwerkende website en online academie is het van belang dat deze goed worden onderhouden.

Dagelijks, wekelijks en maandelijks zal je je bezig moeten houden met het onderhoud. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat jouw website niet goed functioneert of gehackt wordt.

Het onderhouden van je website en online academie kan je prima zelf doen. Ik begrijp dat je daar helemaal geen zin in hebt of het niet zelf kunt. Daarom kan je aan mij uitbesteden.

Vanaf € 25,- per maand (exclusief btw) kan ik jouw website en/of online academie voor je onderhouden.

Support

Kleine aanpassingen aan je website of online academie kan je gemakkelijk zelf doen.

Je kunt hierbij onder andere denken aan aanpassingen in je teksten, een afbeelding of pagina toevoegen of wijzigen en een nieuwe plugin installeren.

Heb je geen tijd of zin om zelf de aanpassingen aan je website of academie te doen? Ik doe het graag voor je!

Door gebruik te maken van een strippenkaart koop je vooraf flexibele support in. Je hebt al een strippenkaart vanaf 5 uur.

Mijn werkwijze

We plannen een afspraak, fysiek, telefonisch of online, om te bespreken wat jouw wensen zijn. Aan de hand van jouw wensen maak ik een offerte. Nadat je deze hebt geaccordeerd kunnen we aan de slag. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je ontvangt van mij een vragenlijst om er zeker van te zijn dat ik alle gegevens heb die ik nodig heb. Jij levert binnen de afgesproken tijd alle content aan die er nodig is om jouw website te kunnen bouwen. Ik stuur jou een eerste opzet zodat jij kunt kijken wat je ervan vindt. Ga je akkoord? Dan bouw ik jouw hele website en volgen er twee correctierondes. Wil je na deze correctierondes nog aanpassingen doen dan betaal je het uurtarief a € 65,00 (excl. btw) of kan je een strippenkaart aanschaffen.

Zodra je WordPress website is opgeleverd, ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van je website. Zie je dit niet zitten of wil je het niet zelf doen? Je kunt dit gewoon aan mij uitbesteden.

Wat anderen over mij zeggen

Ik zocht een VA die van een uitdaging houdt, want ik had een klus die door vele VA’s werd afgewezen. Het zou te moeilijk zijn, onbekend terrein. Anneloes werd super enthousiast en wilde de uitdaging graag aangaan.

Het contact was erg prettig, snelle reacties. Anneloes denkt mee en weet van aanpakken, super fijn! Ze speelt goed in op wat je nodig hebt.

Ze gaf ook een kijkje achter de schermen, waardoor ik processen nu ook zelf snap. Als control freak houd ik dingen graag zelf in handen, maar ik vertrouwde Anneloes volledig.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!

Vivian Schroën

Vivo Dutch