Eén foto zegt meer dan 1000 woorden

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Een foto bij je content doet het altijd goed en is een welkome aanvulling. Die ene foto zegt immers meer dan 1000 woorden.

Het meest persoonlijk is en blijft het gebruik van eigen foto’s. Foto’s waar jij zelf op staat of foto’s die door jou gemaakt zijn. Met foto’s kan je jezelf onderscheiden, bouw je herkenbaarheid op en kan je bezoekers van je website overtuigen van je expertise. En wat dacht je van een goede foto ter ondersteuning van je training in je online academie?

Wat als je geen eigen foto’s hebt?

Lang leve internet zou je denken. Wrong! Wist je dat je niet zomaar een foto van internet mag plukken? Deze foto’s zijn voorzien van auteursrecht en portretrecht. Niet doen dus, het kan je zelf een flinke boete opleveren. Beter goed gejat dan slecht bedacht gaat hier niet op.

Stockphoto’s, hier vind je ze

Gelukkig zijn er veel websites te vinden waar je stockphoto’s vindt. Deze foto’s zijn rechtenvrij en mag jij zonder toestemming gebruiken. Om het je makkelijk te maken heb ik een aantal van deze websites voor je op een rijtje gezet. Grote kans dat je hier voor jou passende foto’s vindt.

Last but not least en zeker nog even het vermelden waard.
Maak je gebruik van Canva? Dan is het ook zeker een aanrader om te investeren in Canva Pro. Je krijgt dan toegang tot een uitgebreide bibliotheek stockphotos. Scheelt je weer heel wat zoeken op websites 😉

Maak je nog geen gebruik van Canva? Give it a try! Klik hier om naar Canva te gaan

Deze blog bevat affiliatelinks. Voor jou maakt dit geen verschil maar ik ontvang een kleine commissie als jij jouw aankoop via mijn links doet.

12 september 2022