onderhoud & support

Header onderhoud mobiel

Geef hackers geen kans! Zorg voor een goed onderhouden website en academie

Je website en academie zijn nooit af. Regelmatig vragen jouw website en academie om onderhoud. Het is de grootste kans om hackers buiten de deur te houden. Want een hacker zit immers nooit stil! Je website en academie onderhouden is dus erg belangrijk. Dit onderhoud kun je prima zelf doen, tenminste als je er de tijd voor hebt. Grote kans dat jij dit helemaal niet leuk vindt en het niet jouw prioriteit heeft. Ik doe het graag voor je!

Waaruit bestaat het onderhoud?

Dagelijks wordt je website gecheckt op updates van plugins, thema en WordPress. Wekelijks kijk ik naar de veiligheid en performance van je website. Is er actie nodig? Dan neem ik hierover contact met je op.

Het onderhoudspakket bevat een beperkte tijd voor support. Deze tijd kan gebruikt worden voor de eventuele acties die voortkomen vanuit het onderhoud of kleine aanpassingen aan de website. Wil je meer supporttijd? Dan kan je hiervoor een van de strippenkaarten aanschaffen.

Tarief onderhoudscontract

Door gebruik te maken van een onderhoudscontract zorg ik dat jouw website op de juiste manier technisch wordt onderhouden.

De kleine lettertjes

Genoemde prijzen zijn exclusief btw en per maand.

Wil je meerdere WordPress websites of online academies door mij laten onderhouden? Voor elke extra WordPress website of online academie betaal je € 17,50 per maand.

Een onderhoudscontract heeft een looptijd van 12 maanden en wordt maandelijks vooraf gefactureerd.

Komen er tijdens het onderhoud problemen naar voren?
Dan wordt het oplossen hiervan gefactureerd op basis van het uurtarief a € 65,-. Je ontvangt vooraf een overzicht met een indicatie van de kosten.

Niet opgenomen support komt aan het einde van de maand te vervallen.

Let me support you!

Het up-to-date houden van je website en online academie kan je veel tijd kosten. Vooral als je veel uit moet zoeken of het je niet direct lukt zoals jij wilt. Zie jij dit allemaal niet zitten? Ik sta voor je klaar! Of het nu gaat om het aanpassen van een tekst of afbeelding, het plaatsen van een blogpost, het aanmaken van een nieuwe pagina of aanpassingen in je online academie. Je stuurt mij een mailtje met wat je wilt en ik regel het voor je. Zo makkelijk kan het zijn!

Strippenkaart

Door gebruik te maken van een strippenkaart koop je vooraf voordelige en flexibele support in.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb Anneloes leren kennen als een enthousiaste, oplossingsgerichte maar vooral ook professionele sparringpartner. Zij heeft mij enorm geholpen met de (technische) puntjes op de i te zetten voor mijn website en ook hoe ik deze goed (zelf) kan onderhouden. Naast haar enorme kennis en ervaring op het gebied van technische ondersteuning, is het vooral haar persoonlijke aanpak en fijne communicatie en wat ik erg prettig vond. Ze denkt proactief mee en schakelt snel zodat je ook snel weer verder kunt. Echt super fijn om met haar samen te werken, en nog steeds! 😉 Echt een topper!

Inge Schiks

VAbyInge